Mad & Sove

Burger King Tønder en flad 1 stjernet oplevelse

Brugervurdering: 1 / 5

Stjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Denne gang har vi været forbi Burger King Tønder for at teste deres restaurant. Det var ikke nogen god oplevelse især ikke for en med autisme. Læs mere om dette i denne artikel

Oplevelse: 1 af 6 stjerner
Handicapforhold: 1 af 6 stjerner

 

En af redaktionens testbørn har fødselsdag, og havde ønsket sig en tur på en Burger King.

Derfor valgte vi i dagens anledning at besøge Burger King Tønder, som vi endnu ikke har aflagt et testbesøgt

Hos Burger King Tønder har man ikke ligesom hos flere af de andre Burger King restauranter den politik, at man tilbyder et meal til den der har fødselsdag. Da vi spurgte Mathias som sælgeren hed, fik vi at vide at det havde man sandelig ikke i Tønder. Ikke engang en Tillykke blev der sagt til fødselsdagsbarnet.

Well, de to andre testbørn havde valgt at de ville afprøve det populære whopper-meal menu hvor man kan få 2 meals for 89 kr. I andre Burger King restauranter hvor vi også har haft afprøvet denne menu, er det muligt at opgradere til stor menu og betale forskellen.

Men igen var Burger King Tønder på tværs. Sælgeren oplyste, at det kunne man sandelig ikke hos dem.

Andre steder hvor vi har testet BKs menuer, får man udleveret drikkekrussene mens man venter. Men også her valgte Burger King Tønder at være på tværs af andre restauranter i kæden, og først udleverer dem da det bestilte var færdigt.

Selvom der var ingen foran os så tog det 15 minutter før man havde produceret 2x2 whoppermenu og 2x2 ice cream cone. Isene så ud som om at de var smidt på en flaskebakke hvor de var væltet. Når der ikke er flere så må det simpelthen ikke tage så lang tid at tilberede, ligefør at det er en rekord blandt alle de Burger King restauranter vi har besøgt i længst mulig ventetid på at få det man har bestilt vi oplevede på Burger King Tønder. Det er ikke særligt befordrende for en med autisme, at denne skal vente i så lang tid.

Whopper burgerne var bogstaveligt talt meget flade og havde nærmest ingen smag i sig, og smagte som om at de var blevet stegt for al for lang tid siden. Kødet var sejt og pommes var gummiagtige. Burgerbrødet var ikke frisk, men virkede som at det var nogle dage gammel.

"Det smagte som en kaktus" udbrød en af testbørnene da vi taler om hvordan det smagte. Den (burgeren) havde ingen smag og var fuldstændig tør, fortæller testbarnet videre.

Fødselsdagsbarnet tilføjer, at det er ærgeligt at dagen endte på denne måde - det ødelagde min fødselsdag". Der er jo tit såting som kan forrykke en oplevelse hos en autist, og dette testbarn siger at denne ikke skal på en Burger King i noget tid, når de har ødelagt hans fødselsdag.

Den oplevelse i restauranten med den lange ventetid gav en mindre nedsmeltning hos fødselsdagsbarnet, så han kunne ikke få ro til at spise sin mad før der var gået omkring 45 min

Med den oplevelse kan det kun blive til en enkelte stjerne af 6 mulige

Den eneste positive vi kan bemærke på handicapforhold er at der er etableret to handicap p pladser lige foran døren som dog er svær at åbne hvis man ikke har så mange kræfter i hånden. Handicap p pladserne er lovpligtige.

Selvbetjeningsstanderne er ikke handicapvenlige, og mangler en mulighed så de også kan oplyse hvad der står hvis man ikke kan læse dette, samt at de er så høje at en kørestolsbruger ikke kan anvende denne.

ANBEFALING: Hvis du vil spise på en Burger King restaurant så vælg en anden end den i Tønder. 

 

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search