Mad & Sove

En god spiseoplevelse hos Dalle Valle men handicapforhold svarer ikke til forventninger

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Redaktionen har været forbi Dalle Valle i Rosengårdscentret i Odense. Det bød både på god oplevelse men desværre også på en mindre

Pinselørdag var jeres udsendte fra redaktionen på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk på besøg i Rosengårdscentret i Odense

Oplevelse 4 af 6 stjerner
Handicapforhold 1 af 6 stjerner

Her besøgte vi blandt andet Dalle Valle, som ligger i Food Avenue gaden i Rosengårdscentret. Til aftenbuffeten var der fuldt optaget, så vi kunne vælge mellem at sidde ud i gangen eller uden for restauranten. Udenfor var det dejligt vejr så vi valgte dette.

Efter at have valgt hvad vi ønskede at spise, fik vi at vide at Dalle Valle ser meget på sikkerheden, så vi skulle indføre os handsker og spritte vores hænder før vi måtte gå til den store aftenbuffet, som er fordelt på 3 borde. Dog gik der små 10 minutter før vi fik vores tallerker fra vi havde bestilt, og for at kunne benytte buffeten skal man komme med sin egen tallerken, hvilket var lidt af en prøvelse for sultne autister. Men det gik.

Denne pinselørdag var restauranten velbesøgt, og da vi var færdig med at spise var alle kommet til deres reservationer. 

Aftenbuffeten er meget varieret med spændende retter så alle kan spise noget fra denne. Vi valgte alle forskellige retter, som der ikke var noget at udsætte på. Hvis det er muligt for så vil vi råde til at man spiser indendørs, selvom det var hyggeligt at kunne sidde i ro udenfor, da der var meget snakken indendørs. Dog blev maden hurtig kold når vi kom ud til vores bord vi sat ved. 

Om det skyldes en fejl fra personalets side eller om det var meningen ved vi ikke, men flere ved selskabet kunne ikke finde teskeer til at spise de portionsanrettet chokolademosse der var. Dalle Valle byder også på en fremragende frugtdessert, som blev nydt med god appetit.

Gode handicapforhold er et no-go hos Dalle Valle

Er man dårligt gående eller i kørestol er udgangen fra restauranten til udendørsbordene et no-go. Det skyldes, at døren er meget besværlig at åbne, og den ene af vores autister vi havde med gik lidt i panik da hun ikke kunne åbne døren efter at havde været ved buffeten. 

Under besøget på handicaptoilettet kunne jeres udsendte konstaterer, at de gældende regler for toilet ikke var overholdt på handicaptoilettet. Blandt andet var der dårligt belysning, ingen støttearmlæn til personer som har behov for at dette når de skal rejse sig ligesom at toilettet var nærmest inde under håndvasken. 

Desværre nogle øvoplevelser på handicapforholdsiden på den ellers meget hyggelige oplevelse vi havde hos Dalle Valle i Rosengårdscentret.

 

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search