Fritids- og sport

Nyt website: Sådan kommer du til Tour de France i Danmark med offentlig transport

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Den 1. juli i år begynder verdens største cykelløb, Tour de France, i Danmark. Det påvirker trafikken i hele landet. København og Storebæltsbroen vil være lukket for biltrafik i perioder under Tour de France - derfor er rejser med bus, tog og metro det eneste og bedste valg for mange. Landets trafikselskaber har i fællesskab lavet en hjemmeside, der giver overblik over al offentlig transport i Danmark under tourens danske etaper. Her er der hjælp at hente til at planlægge rejsen til Tour de France og finde den rette billet.

Fra den 1. til den 3. juli skal der tilbagelægges 384 kilometer cykelløb på dansk asfalt og alene i København forventes flere hundrede tusind tilskuereat overvære enkeltstarten. Dagen efter lukker Storebæltsforbindelsen for biltrafik i flere timer. Derfor bliver den letteste vej til cykelløb at rejse med offentlig transport. For at gøre det så enkelt for kunderne som muligt, lancerer landets trafikselskaber i dag hjemmesiden Transport til Touren, der gør det enkelt at finde ud af, hvordan man kommer til den del af cykelløbet, man vil se.

På siden er det muligt at klikke sig frem til den etape, man ønsker at opleve af Tour de France. Derefter kan man både vælge, hvilket hotspot man vil stå ved og hvilken del af feltet, man ønsker at se. Man kan også se de mange aktiviteter, der arrangeres i forbindelse med løbet. Så indtaster man sin placering og bliver derefter præsenteret for den bedste rute. Derefter kan man gå videre til at finde den billettype til bus tog eller metro der passer bedst. Hjemmesiden findes i en dansk og en engelsk version og indeholder også svar på en række praktiske spørgsmål.

- Vi er glade for at kunne tilbyde et godt hjælpemiddel til alle dem, der glæder sig til at komme ud og se Tour de France til sommer. På tværs af alle landets trafikselskaber har vi skabt en hjemmeside, som gør det nemt og hurtigt at finde ud af, hvordan man nemmest kommer til og fra cykelløbet, uanset om man pendler med det offentlige til daglig, eller om man er i Danmark for allerførste gang, siger Rune Jon Jensen, sekretariatschef for DOT, Din Offentlige Transport.

Tilhører man ikke dem, der står forrest og hepper, når cyklerne suser forbi, men bare vil i sommerhus trods alle trafikomlægninger, er det www.rejseplanen.dk eller www.letourcph.dk/trafik, man skal bruge for at få et overblik over, hvordan man nemmest kommer fra a til b under Tour de France.

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search