Fritids- og sport

Padel Club Tønder trak mange besøgende til åbningen

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

På blot 3 måneder har de 4 kendte erhvervsfolk fra Tønder Brian Hansen, Kurt Bucka, Sune Hofsted og Frank Hoffmann fået skabt en flot hal i Tønder hvor der nu kan dyrkes padel sporten.

Tønder sat på danmarkskortet med ny Padel club

Dermed har de fået sat Tønder på Padel club landkortet med købet af den gamle DLGhal på Kærgårdsvej 3 i Tønder. 

Padel Club Tønder er det 12. center i den landsdækkende kæde med lokale indehavere, som har hvert center.

Lige til det sidste har man arbejdet på at få alt på plads så der kan spilles på de 3 dobbelt baner og den enkelte singlebane i den 12,4 meter høje hal. Enkelte steder var malingen på gulvet endnu ikke hel tør. Men det er utroligt hvor meget de har nået på kun tre måneder fra de overtog stedet hvor hallen var fyldt med korn som først skulle fjernes før de kunne komme ordentligt igang.

Samtidig er bagmændene bag Padel club Tønder i gang med at få etableret omklædning og badefaciliteter i tilknytning til hallen, og dette forventes at blive færdig i efteråret 2021.

Når du ankommer til Kærgårdsvej 3 er det lidt svært at finde endnu, da der ikke er opsat skilte udenfor med henvisning til hvor man skal ind. Men hvis du kører ind ved indkørsel til Peter P cykler og dernæst drejer til højre så vil du ankomme til indgangen til stedet. 

Mange besøgende til åbningen

Padel sporten er en af de størst voksende sportsgrene som er i Danmark, og det kunne også se på dagens besøgende. Der skyder i disse år en hel del centre op rundt om i Danmark.

I forbindelse med åbningen af Padel Club Tønder kunne de besøgende prøve hvordan det er at spille på de nye baner.

Vi havde to testbørn med der afprøvede denne sport, som de ikke har prøvet før. ”Det er utroligt spændende at prøve” fortæller Victoria som sammen med vores andet testbarn spillede på en af de tre dobbeltbaner.

De konkluderede at det var noget som de godt kunne tænke sig at prøve igen senere, og det er kun noget som vi kan opfordre til at det er noget man prøver.

Padel sporten er en kombination af tennis og squash, hvor man også tæller point ala tennissporten. Sporten stammer oprindelig fra Mexico hvor den har bredt sig videre derfra, og i Danmark er den især blevet kendt fra 2018 og frem.

Gode handicapforhold

Centret er indrettet med gode handicapforhold efter det vi så. Blandt andet vil vi fremhæve de gode lysforhold og klare farver, som det er tydeligt afmærket.

Dog har vi ikke opmålt om der er plads til sportskørestole til at kunne komme ind på banerne, da vi vil vurdere at det kan være lige smalt nok til at få de brede sportskørestole ind på selve banen.

Vil du læse mere om Padel Club Tønder så kan du læse mere om dette her (åbner i nyt vindue) Her er det også muligt at booke plads på stedets 4 baner.

Du kan også følge stedet på deres facebookside ved at trykke på dette link (åbner i nyt vindue)

Follow Us

banner højre side artikel

Blog list ad

Popular Post

People's Poll

Har du årskort til en attraktion?
logo

Download Newskit App

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and
typesetting industry.

banner

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search