Cirkus

Cirkussæsonen er begyndt igen

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Igen kan danskerne opleve cirkus rundt omkring efter den lange coronaperiode, hvor flere af cirkusserne måtte undvære at tage på turne. 

Redaktionen har taget et overblik over hvem vi kender der er kommet ud på landevejene igen. 

I år tager det store Cirkus Arena rundt med deres nye telt, hvor Bubber og Julie Berthelsen i spidsen for verdensartister. Flere af deres forestillinger er allerede udsolgte og forestilliningen får topkaraktere af mange anmeldelere. Du kan læse mere på Arena.DK 

Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum med storslået show i 2022. Jubilæet skydes i gang med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen for en festforestilling, som er rig på cirkusartister og gøgl i verdensklasse. Cirkus Arenas nye forestilling ’Cirkus ifølge Bubber 2’ er spækket med numre i verdensklasse, og billetsalget er startet i hele Danmark.

Cirkus Arena fejrer 65 års jubilæum i 2022 med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen. Med sig har de smukke heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister – dét er rigtig cirkus!

Cirkus Nemo, der har den kendte Søren Østergaard i spidsen turnerer nu rundt i deres store telt med en forestilling henvendt mest til de voksne. I år har de også Tommy Kenter med, som en gennemgående person i forestillingen. 

Zirkus Nemo er tilbage efter to knap så festlige år med Verdenspremiere på en spritny Zirkus Nemo forestilling: UD I UNIVERSET. Premieren var i Horsens på Langelinje den 9. april 2022.

Som den helt store sensation i år, præsenterer Søren Østergaard skuespilleren, komikeren, entertaineren Tommy Kenter som gæst i manegen. De er gamle venner og har spillet utallige teaterforestillinger sammen bl.a. ”En Skærsommernatsdrøm” og ”Svejk”.

”Jeg har altid haft lyst til at have Tommy med i Zirkus Nemo ikke mindst pga. hans store poesi og klovnen i ham, og så er han meget meget musikalsk – der venter publikum store oplevelser med Tommys mange talenter og jeg glæder mig til en sommer i manegen med min gamle ven” – siger Zirkus Direktør Søren Østergaard. Du kan læse mere om Cirkus Nemo ved at trykke her

Derimod er det lille Cirkus Mascot tager på indendørs turne rundt om i landets sportshaller, hvor de optræder. Redaktionen er ikke bekendt med hvilke artister de har med sig i år 

Cirkus Trapez har fået den kendte Agnete Louise Enoch med i år på sin turne rundt om i Danmark i deres eget telt, haller og som open air forestillinger. Open Ait forestillinger var noget som Cirkus Trapez prøvede også sidste år, og som var en stor succes for dem. Årets forestilling hedder Rock og Rul, Du kan læse mere på  cirkus-trapez.dk Cirkus Trapez skriver "Glæd jer når Cirkus Trapez tager på turne rundt i Danmark i 2022. Oplev et Cirkusshow i Verdensklasse med bla. Diabolo, Jonglering, Akrobatik, Hulahop, Comedy, Dejlige dyr og meget mere. Årets Cirkusforestilling, vil blive spillet både i Haller, Telt, og med vores hyggelige Open Air opsætning. Ligeledes vil vi igen i år også tage ud på plejehjem, skoler og lign. og optræde.
Cirkus er for alle, om du er barn eller voksen, ung eller gammel, så kan alle mødes og nyde den magi cirkus har at byde på. Det er netop det vi lever og brænder for i Cirkus Trapez."

På Sjælland turnerer Cirkus Baldoni med deres cirkustelt, som skriver på deres webside "I 2022 er det 20 år siden Cirkus Baldoni så lyset for første gang. Det fejrer vi med et brag af en fødselsdagsforestilling uden lige.

Igen i år bliver forestillingen præsenteret af bugtaleren og musicalstjernen Peter Nørgaard, der med løven Leonardo og hunden Charlie leder publikum igennem et festfyrværkeri af artister der jonglerer, balancerer, udfører kraftanstrengelser og numre der begejstrer og henrykker publikum i alle aldre. Børnenes helt store hit sidste år var klovnen Allando, han er også med i år med helt nye numre."

Du kan læse mere om Baldoni ved at trykke her

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search