Cirkus

Kan man lave en open air cirkusforestilling? ja sagtens

Brugervurdering: 5 / 5

Stjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktivStjerne aktiv
 

Det spørgsmål er der nok mange som spørger sig om. Det gjorde vi også os selv

Svaret fik vi da vi besøgte den 6 stjernet open air forestilling som Cirkus Trapez turnerer rundt med på landets campingpladser at det kan man sagtens lave en open air forestilling.

Traditionelt bliver cirkusforestillinger afviklet i cirkustelte som alle kender. Men grundet de mange restriktioner har folkene bag Cirkus Trapez gået tilbage til hvordan cirkusforestillinger blev afviklet for mange år siden.

Medejer af Cirkus Trapez Bernhard Kaselowsky fortalte jeres udsendte lige inden forestillingen i Møgeltønder skulle i gang, at hans far for 60 år siden også turnerede rundt med open air forestillinger.

Årets forestilling er gennemtænkt og indeholder det man forventer at se i en cirkusforestilling og afvikles i et højt tempo lige fra start til slut. Der var ingen på redaktionen som kedede os under forestillingen og vi fandt at timen gik alt for hurtigt med de mange flotte nummer der er i forestillingen.

På redaktionen har vi talt om hvilket nummer er det bedste i forestillingen, men vi kan ikke trække et frem for andre.

Der er lige fra klovnenummeret som David Sosman fremfører på fornemmeste vis, selvom han ikke har optrådt som klovn før efter vores viden. Gennem forestillingen fremfører på flotteste vis sit multitalent som David er med flere forskellige numre.

I årets forestilling er også en genganger fra forrige års forestilling, hvor Nynne var med i forestillingen om Yakari. I open air forestillingen har den unge Nynne flere roller som hun mester på fineste vis.

Er man til diablo så deltager er en af nye danske stjerner Lasse Hasager fra Aalborg med et flot nummer, hvor han jonglerer med diabloer. Man kan tydeligt se at der er øvet mange timer og Lasse kan jonglere. Vi forventer at man vil se Lasse i flere cirkusforestillinger herhjemme i de kommende år.

Selvfølgelig er der også dejlige dyrenummer med i årets forestilling, hvor blandt andet Maxi og Mini er med. De to dejlige heste er så dejlige at se hvordan de optræder når Bernhard er inde i manegen med disse. Der er også geder med i forestillingen.

Vi kunne blive ved, men tjek selv turlisten på Cirkus-trapez.dk hvor de er nu, og se årets open air forestilling. Vi tror ikke at du vil blive skuffet. Det gjorde vi ikke, tværtimod skøn forestilling som vi ikke er bange for at give 6 af 6 stjerner fordi det fortjener den naturligvis.

Varighed: ca 1 time

Prisniveau: Meget rimeligt

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search