Teater, koncert & scenekunst

Endnu engang overgår Johnny Haugaard sig selv med Naturens stemme

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

I disse uger er der den meget omtalte blomster og naturudstilling i Thy, hvor blomstermanden Johnny Haugaard, der også er kendt for sine flotte dekorationer han skaber i TV2 Go´Morgen Danmark, har udstillingen ”Naturens Stemme”

Udstillingen var nærmest ikke kommet i gang før Thisted kommune lukkede den igen, grundet nogle brandtekniske regler. Heldigvis blev de afklaret efter nogle hektiske døgn så blomstermanden og de mange som har hjulpet ham med at etablere udstillingen kunne åbne igen her til påske.

Udover den store indendørs udstilling i den gamle auktionshal i Hurup, så er der lavet 3 skulpturer som er placeret ved de sorte huse i Agger, på Stenbjerg landingsplads og ved Hanstholm Fyr. De udendørs skulpturer er gratis at besøge, da de er foranlediget af VisitThy og Destination Nordvestkysten.

 

Billetter til den store indendørs udstilling kan købes på JohnnyHaugaard.dk og udstilliingen har åben hver dag mellem 10-17 – torsdag dog til kl 21.

Johnny Haugaard havde op til julen 2021 en stor fuld udstilling på Schackenborg Slot i det sydvestlige del af Sønderjylland, men er nu med påskeudstillingen rykket op mod nord man stadig ud til Jyllands vestkyst.

Det er igen en enestående udstilling, som blomstermanden som han selv kalder sig, har skabt med anvendelse af naturens materialer og haveaffald som han formår at bruge og genbruge til smukke reaktioner.

Når man træder ind i udstillingen, sætter det gang i ens sanser både de duftene og synssanserne der går lige ind i hjertet på en med håbet om bedre tider.

Det er denne inspiration der har været i Johnny Haugaard da han skabte udstillingen, hvor han gerne vil være med til at hjerterne kan varmes med håb især for de mange ukrainske børn som i denne tid må flygte for deres livs sikkerhed og det de lider under krigen og nøden som det medbringer.

Med lyset sad i de rette placeringer så det giver håb og inspiration. En inspiration som kan plante sig i en til at gå hjem og fortsætte dette håb og med at benytte naturens indretning i sit eget univers. Som den varme det giver når man ser solens pige om håbet. Den varme der strømmer ud af de intense farver, som alligevel er holdt i simpel farvespændt men giver en utrolig varme i den indre krop når man oplever denne kreation.

Samtidig er der lydene og musikken som strømmer ud af højtalerne der også skal opleves, når man ser udstillingen.

Det er en udstilling som ikke bare skal ses en enkelte gang, men skal opleves flere gange for at man får alle de fine detaljer med som Johnny Haugaard formår igen og igen at indplacere i sine udstillinger.

På redaktionen synes vi at det var en fantastisk flot udstilling Johnny havde lavet på Schackenborg Slot op til jul, men her overgår han igen sig selv med den ene vidunderlige kreation efter den anden om at skabe håb – håb for livet og for en bedre fremtid.

Tag forbi og se udstillingen. 

Foto: Johnny Haugaard

Et af det du kan se på udstillingen

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search