Festival

23 bands allerede klar til Copenhell 2023

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Def Leppard, Mötley Crüe og 23 andre bands er blandt dem der er offentliggjort som skal spille på Copenhell i sommeren 2023

I dag når det samlede antal bands annonceret til COPENHELL 2023 op på 25 med 13 ekstra hårde og tunge bands til næste års festivalplakat. Ud over gårsdagens annoncering af headlinerne DEF LEPPARD og MÖTLEY CRÜE, SYG AF DET HELE, CABAL, NAPALM DØD, HARM'S WAY, MØL, ANSAT TIL AT SERVERE, GREEN LUNNG, UNDERGANG, HERIOT, DEFACING GOD, HARON, HAR BLEVET tilføjet i morges. 

Tidligere på ugen bekræftede vi PARKWAY DRIVE, ARCHITECTS, MESHUGGAH, CLUTCH, KELLERMENSCH, FEVER 333, FISHBONE, ANGUS MCSIX, MALEVOLENCE og NERVOSA til årets line up. 

COPENHELL finder sted i vante omgivelser midt i KØBENHAVN den 14.-17. juni 2023.

Billetsalget til COPENHELL 2023 starter tirsdag den 25. oktober kl. 10:00 gennem Ticketmaster.Alle abonnenter på COPENHELLs officielle nyhedsbrev vil modtage en e-mail, der giver dem mulighed for at købe festivalbilletter i et forsalg, der starter allerede mandag den 24. oktober kl. 10:00 og varer i 23 timer. Hvis du vil være med i dette forsalg, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev på www.copenhell.dk . 

Gør brug af dette eksklusive forhåndsudsalg via knappen nedenfor og brug koden METALFOREVER2023 . VIGTIG BEMÆRK: Der er et begrænset antal billetter til rådighed i forsalget med et maksimum på 4 billetter pr. kunde. 

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search