Aktiviteter udendørs

LEGO Masters vindere besøger Billund søndag

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

LEGO Masters vindere besøger Billund - præsenterer vindermodeller i LEGO House og sætter figurer af sig selv ned i Miniland i LEGOLAND

Dagen efter den store finale på LEGO® Masters på TV 2 og TV 2 Play kommer de tre finalepar til Billund, hvor de skal åbne udstillingen af finalemodellerne i LEGO® House, og vinderparret skal indfri deres præmie og placere en Miniland model af sig selv i LEGOLAND®

Søndag den 23. oktober besøger finalisterne fra dette års LEGO® Masters LEGO® House og LEGOLAND®. I LEGO House bliver det blandt andet muligt at se de tre LEGO modeller, som finalisterne byggede i finalen, og der bliver også mulighed for at møde finalisterne og få autografer i LEGO House og i LEGOLAND. 

- Vi glæder os rigtig meget til at få besøg af finalisterne i LEGO House, hvor vi kommer til at udstille de tre LEGO modeller, finalisterne byggede i finalen. Inden vi fremviser modellerne til vores gæster, vil det være muligt at møde finalisterne og få en autograf i LEGO Square, siger Gitte Cort, der er Brand & Communication Manager i LEGO House. 

Efter besøget i LEGO House går finalisterne mod LEGOLAND, hvor vinderne af LEGO Masters 2022 skal indfri deres præmie og indsætte en LEGO model af sig selv i Miniland. 

- Der er ikke mange, der kan sige, at de er en del af Miniland i LEGOLAND, så det bliver helt sikkert en stor oplevelse for vinderne af LEGO Masters i år. Når modellen er sat ind i Miniland bliver der mulighed for at få autografer i LEGO Shoppen i LEGOLAND, og det glæder vi os rigtig meget til, siger Kasper Tangsig, der er pressechef i LEGOLAND. 

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search