Aktiviteter udendørs

Fuld fart og spænding i Løgumkloster i denne weekend

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det fynske Motorcross Artisterne kommer Danmark Rundt, og optræder hver anden weekend forskellige steder med deres hæsblæsende stuntshow.

I denne weekend er der nemlig lagt op til fart, flammer, spænding og dramatik når de fynske motorcross artister lægger vejen forbi Løgumklosterne i denne weekend

Det sker i et ca 1½ time lang hæsblæsende stuntshow, som er en uforglemmelig oplevelse for hele familien. 

Bag motorcross stuntshowet står den fynske motorcross stuntfamilie Tyrsted, der har det som fritidsfornøjelse at underholde publikum hver anden weekend rundt om i landet. 

Tyrsted familien arbejder normalt med opbygning af biler, og har derfor også selv opbygget deres to mostertrucks som de tager med til Løgumklosternes p-plads, hvor de optræder lørdag kl 15 og søndag kl 10. 

Den ene af de to store monstertrucks vejer over 6½ tons og måler over 3½ meter i bredden og godt 4½ meter lang. Begge monstertrucks er bygget til at nedlægge alt på deres vej. Den store Captain Jack er Skandinaviens største monstertruck.

Herudover kan publikum opleve vanvittige 2-hjuls kørsel i bil og ild sho. 

Det er frygtløse artister med mange års erfaring fra action-shows i ind og udland, som Motorcross Artisterne som de kalder sig leverer og som sikkert er Danmarks flotteste show. 

Foto: Motorcross Artisterne

Med sig har de Louise Tyrsted, der er konferencier som inddrager publikum og guider dem igennem et særdeles adrenalin-pumpet show.

Du kan købe billet til showet på dette link til lørdag og på dette til søndag

Motorcross Artisterne opfordrer til at man kommer i god tid. Der åbnes for indgang en time før showstart

Du kan følge Motorcross Artisterne på Facebook ved at klikke på dette link

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search