Aktiviteter udendørs

LEGOLAND® åbner til jul med 200.000 julelys, skøjtebane og et 10 meter højt LEGO® DUPLO® juletræ

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Gæsterne i LEGOLAND® fik en noget overraskende start på dagen, da parken i dag slog dørene op til julemusik, juletræer og duften af brændte mandler. Et halvt år før juleaften kunne LEGOLAND nemlig afsløre, at parken udvider med en ny sæson allerede i 2022, hvor de for første gang siden 2010 åbner LEGOLAND op til jul.

Fredag den 24. juni 2022 åbnede LEGOLAND® med en helt særlig overraskelse i ærmet. Da porten gik op, blev gæsterne mødt af juletræer, duften af brændte mandler, julemusik og kunstig sne – alt sammen for at markere nyheden om, at LEGOLAND åbner parken til jul fra den 26. november.

- Vi arbejder altid på at skabe nye oplevelser til vores gæster i LEGOLAND, og vi forventer at Jul i LEGOLAND bliver en tilbagevendende begivenhed, hvor vi forvandler LEGOLAND til et eventyrligt juleunivers med masser af LEGOLAND magi, siger Christian Woller, der er direktør i LEGOLAND.

Masser af juleaktiviteter og et kæmpe LEGO® DUPLO® juletræ

I hele perioden vil LEGOLAND® være pyntet op med mere end 200.000 julelys, LEGO® dekorationer, masser af juletræer og et 10 meter højt LEGO® DUPLO® juletræ. Gæsterne kan også komme på glat is på den store skøjtebane, og opleve flere af de velkendte forlystelser, som vil blive juletematiserede med masser af lys og andre juleeffekter. Det vil også være muligt at møde julemanden og komme i ægte julestemning, når der vil være hyggelig julemusik og dufte af julegodter fra de mange juleboder med alverdens julegodter.

- Vi har planlagt en lang række juleaktiviteter i parken, og alle medarbejdere arbejder virkelig på højtryk for at give vores gæster den bedste juleoplevelse, når de kommer og besøger LEGOLAND til jul., siger Christian Woller.

Jan Mouritzen er leder af modelafdelingen i LEGOLAND, som er ved at bygge det 10 meter høje LEGO DUPLO juletræ

Jan Mouritzen er leder af modelafdelingen i LEGOLAND, som er ved at bygge det 10 meter høje LEGO DUPLO juletræ

Fakta:

  • Jul i LEGOLAND kan opleves på 23 udvalgte åbningsdage fra den 26. november til og med den 31. december. Se åbningskalenderen på www.legoland.dk

  • Stor skøjtebane.

  • Mød julemanden
  • Masser af julelys, juletræer og juletematisering i hele LEGOLAND.

  • Julekor hver dag og stort luciaoptog den 13. december. LEGOLAND Garden spiller også julemusik på udvalgte dage.

  • 27 af parkens kørende forlystelser og alle byggeoplevelser vil være åbne. Alle områder i LEGOLAND vil være åbne med undtagelse af Polar Land.

  • Lækre juleboder med alverdens julegodterier som brændte mandler, honningkager, churros, gløgg, æbleskiver og meget mere.

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search