Aktiviteter udendørs

Landets største Veteranbiltræf fejrer ny rekord

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Årets veteranbiltræf i den historiske slotspark på Gavnø Slot består af mere end 1.400 forhåndstilmeldte klassiske køretøjer, der markerer en ny rekord og tiltrækker i tusindvis af tilskuere fra nær og fjern

De er dér alle sammen; fra Aston Martin til MG Klubben og Falck museet, gamle militærkøretøjer, sportsvogne og et udvalg af knallerter og cykler. Det rekordstore antal udstillere kommer fra hele Danmark, store dele af Sverige, Finland, Luxembourg, Tyskland og Frankrig.

Et særligt tilløbsstykke er konkurrencen “Concours de Charme”, hvor det køretøj med deltagere, som på bedste vis udgør en helhed med hensyn til køretøj, tidstypisk påklædning, restaurering og fremtoning bedømmes af et særligt dommerpanel. Dommerpanelet er i år styrket med deltagelse af britiske RM Sotheby’s, verdens største auktionshus for biler af højeste kvalitet, der har fået øjnene op for Danmarks perle af et træf.

Vi er henrykte over vores nye samarbejde med Gavnø Fonden, og vi glæder os til at bidrage til deres flotte og traditionsrige Gavnø Classic Autojumble, der nu har fejret klassiske køretøjer af alle afskygninger i mere end 30 år. Det er netop entusiasterne og deres ofte fascinerende historier om deres køretøjer, som gør vores fælles hobby så spændende”, udtaler Car Specialist, Anders Bilidt.

I konkurrenceområdet Concours de Charme vil der være åbne Talks med deltagelse af bilspecialister og modereret af RM Sotheby’s. Flere end 30 mærkeklubber konkurrerer om den flottest udsmykkede stand og ikke mindst æren - men også pokaler og lyserød champagne.

Portene er åbne for publikum søndag den 12. juni fra kl. 10 - 17. Dagens program kan ses på Gavnøs egen hjemmeside: gavnoe.dk

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search