Aktiviteter udendørs

Afgørelsens time i LEGOLAND: Tre finalister dyster om at blive Danmarks bedste LEGO® familie

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Lørdag den 5. juni bliver det afgjort, hvem der løber afsted med titlen som Danmarks bedste LEGO® familie ved stor finaleweekend i LEGOLAND. Kun tre familier er nu tilbage i kapløbet om den fornemme titel og præmien: Tøm LEGO Shoppen på ét minut.

De har bygget på livet løs. Sat LEGO® klodserne sammen, skilt dem ad igen og tænkt ud af boksen. Nu gælder det den afgørende dyst, hvor Familien Bisgaard, Familien Nyland og Banck, Banck, Banck og Banck skal kæmpe om at blive Danmarks bedste LEGO Familie ved en stor finaleweekend i LEGOLAND. En finale der naturligvis indebærer et væld af LEGO klodser og en imponerende, unik præmie.

- Vi glæder os helt vildt til at finde Danmarks bedste LEGO Familie på lørdag blandt de tre finalister, som hver især har lavet nogle imponerende kreationer op til finalen. Samtidig vil vi også gerne takke alle de familier og deltagere, der har sendt et bud ind, for der er lagt masser af timer og energi i hvert et bud, siger Kasper Tangsig, pressechef i LEGOLAND.

Mange familier valgte at bygge et bud på deres drømmeforlystelse eller -område i LEGOLAND, før en afstemning på legoland.dk afgjorde, hvem der blev de tre finalister i konkurrencen om at blive Danmarks bedste LEGO familie.

Vinderne må tømme LEGO® Shoppen på ét minut

Tøm LEGO Shoppen i LEGOLAND på ét minut med frit valg på alle hylder! Den sætning er der rigtig mange, som gerne vil høre og det er lige præcis, hvad der venter vinderne af Danmarks bedste LEGO familie.

- At være Danmarks bedste LEGO familie kalder naturligvis på en stor præmie. Vinderne får ét minut til at tømme vores LEGO Shop her i LEGOLAND, det er ret stort og sker virkelig sjældent. Vinderne har i den grad en helt unik præmie af se frem til, siger Kasper Tangsig.

Vinderne af Danmarks bedste LEGO familie må alle løbe ind og hente ét produkt ad gangen, som skal returneres til området foran butikken. Det må de gøre lige så mange gange, de kan nå inden for ét minut. Vinderfamilien får alle de produkter, de kan nå at hente, inden tiden løber ud.

LEGO® Masters vindere som dommere

De tre finalistfamilier kan se frem til en afgørende konkurrence inde i LEGOLAND, hvor de på tre timer skal træde ind i fantasien og bygge en LEGO kreation ud fra intet andet end egen fantasi.

Til at bedømme de færdige værker venter der fornemt besøg, når vinderne af LEGO Masters kigger forbi og kårer Danmarks bedste LEGO familie.

- Det bliver rigtigt sjovt at have LEGO Masters vinderne med til at bedømme finalen. De ved netop, hvad det kræver at bygge et ægte LEGO mesterværk, og derfor er de helt perfekte til kåre vinderne af Danmarks bedste LEGO familie, siger Kasper Tangsig.

De to dommere kommer især til at vurdere finalisternes LEGO værker ud fra historien, wauw-faktoren og kreativiten i bygget. Som hjælp under finalen må familierne to gange besøge Minilands lager med LEGO klodser efter lige de klodser, de står og mangler til deres ide.

Lørdag kl. 15.00 bliver det afgjort, hvem der løber med titlen og umiddelbart derefter får de lov til at tømme LEGO Shoppen på ét minut.

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search