Aktiviteter udendørs

100 mio kroner investering blev indviet af kendte ansigter med stor salut

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Fredag den 21. maj 2021 var der så endelige indvidelse af Legolands nye store 5000 m2 THE LEGO® MOVIE World

Efter lang ventetid grundet coronarestriktioner kunne Legoland Billund endelig indviet deres store nye og 100 mio kroner dyre investering for publikum.

Kendte ansigter indtog scenen

Inden at publikum kunne officielt indtage det nye område så skulle det indvies. Publikum har fra Legoland slog portene op tidligere på denne sæson kunne afprøve de nye udendørs aktiviteter i Movieworld området, hvilket mange har gjort og været meget glade for efter det vi har kunnet se på deres ansigter.

Sammen med direktør for LEGOLAND, Christian Woller indtog Timm Vladimir og Christian Fuhlendorff også scenen og trykkede på den store, røde LEGO knap, som udløste hele 8 kilo farvestrålende konfetti ud over området og officielt åbende årets nyhed THE LEGO® MOVIE™ World for gæsterne. Timm Vladimir og Christian Fuhlendorff lægger stemmer til henholdsvis Emmet og astronauten Benny i de film, som THE LEGO® MOVIE™ World er tematiseret efter.

”Vi har haft prøvet at have vores ansatte i de nye forlystelser, men nu kan vi endelig også få vores publikum ind i dem. Det er vi rigtig glade for” udtalte direktøren for Legoland Billund Christian Woller til FERIEaktivitet.dk

Og forsætter ”Det er helt fantastisk, at vi nu endelig har åbnet vores nye område i LEGOLAND. Området skulle oprindeligt være åbnet sidste år, så vi har virkelig glædet os til både at se og opleve reaktionerne fra vores gæster, som ser ud til at være lige så vilde med området som os”

Glade ansigter blandt gæster og medarbejdere

De mange glade ansigter blandt gæster og medarbejdere var det ikke til at tage fejl af, da LEGOLAND® fredag formiddag åbnede deres nye område THE LEGO® MOVIE™ World. Området er tematiseret efter hitfilmene LEGO Filmen – Et klodset eventyr og LEGO Filmen 2 og blev taget rigtig godt imod af forventningsfulde børn og voksne.

Redaktionen talte med en af medarbejderne på den 14 meter høje Apocalypseburg Sky Battle. Hun var ked af at hun ikke var mødt ind da der var officielt åbning kl 11, hvilket vi kunne forstå at der var talt meget om blandt medarbejderne hvor flot den farvestrålende konfetti var kommet ud over området. Der var meget konfetti, så selv kl 17 hvor Legoland lukkede for aktiviteterne denne fredag, gik der stadig personale rundt for at tage konfetti op der lå på området.

Flot område

Hele området er flot lavet og når vi på redaktionen kikker på det med handicapfokusset, så er det et godt område for personer med specielle behov. Vores anmelderbørn som har autisme, har taget godt imod området. Det nye flyvende teater skulle prøves flere gange. Her foretrak de at de det midterste sofadæk at se den nye film. Den kan sagtens ses flere gange da den indeholder mange detaljer som man får øje på nye hver gang.

Redaktionen på FERIEaktivitet.dk kan ikke anbefale det flyvende teater til personer som lider af epilepsi, da den indeholder mange lysglimt.

Skandinaviens første flying theater

Som noget helt særligt byder det nye område i LEGOLAND også på Skandinaviens første flying theater – nemlig forlystelsen ’Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight’, som mange af de fremmødte især havde glædet sig til at gå på opdagelse i. Hele Movie World som er lavet i Billund skal nu kopieres til 9 andre Legolande rundt om på kloden.

”Vi er utrolig stolte over at kunne præsentere ’Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight’, som er den første af sin slags i Skandinavien. I den får vores gæster en helt særlig, medrivende oplevelse, og jeg kan se, den allerede er et hit blandt både børn og voksne” sagde Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Vi kan kun give direktøren ret med det vi oplevede. Vores testere skulle efter den officielle første tur prøve den lige en gang til, og bagefter inden vi skulle hjem fra Legoland lige prøve den en gang til som blev til flere gange. Testerne finder det flyvende teater fantastisk og som vi også tidligere har bemærket i denne artikel kan man finde nye detaljer i den film man ser hver gang.

Forlystelsen tager gæsterne med på en svævetur i Emmets tripledækker sofa, mens de ser en medrivende film på en kæmpestor 180 grader kuppelskærm. Der er også skruet op for effekterne, så man kan både forvente vind i håret og dufte i den nye forlystelse.

Dog kunne vi godt havde haft os tænkt at der var et par siddepladser ude i forrummet til at man skal ind i den store teatersal, samt at der var et ur der talte ned til hvornår man skal ind. En af vores testere bemærkede en mors udfordringer med et par drenge, der havde svært ved at vente. Disse kunne med fordel havde haft brug for en lille forfilm så de kunne koncentrere sig om når de skulle stå at vente. Det er i hvert fald noget som autister og ADHD’ere ville nyde gavn af.

Sjov for hele familien

Udover svæveturen i ’Emmet’s Flying Adventure - Masters of Flight’ er det også muligt at nyde udsigten over det nye, farvestrålende område fra det 12 meter høje droptårn ’Unikitty’s Disco Drop’. Her går turen op og ned med masser af sus i maven.

Til de lidt større børn og voksne legebørn byder THE LEGO® MOVIE™ World på den højtflyvende, interaktive nyhed ’Apocalypseburg Sky Battle’, hvor gæsterne skal styre deres eget fly og selv kan bestemme, hvor meget flyet skal rotere.

Denne forlystelse er et stort hit hos vores testere som har autisme, og de kan prøve den igen og igen.

En central del af området er også det 10 meter høje legetårn ’Benny’s Playship’, der er udformet som LEGO film karakteren Bennys rumskib.

- Der er en rigtig god sammensætning af forlystelser og aktiviteter for hele familien i THE LEGO® MOVIE™ World, så der er ingen tvivl om, at vi har set meget frem til at åbne området officielt og dermed tilføje endnu et fantastisk land til LEGOLAND oplevelsen, slutter Christian Woller, direktør i LEGOLAND.

Dette kan vi kun give Christian Woller ret i. Der er noget for alle aldre, både børn og voksne i den nye temaafdeling i Legoland Billund.

THE LEGO® MOVIE™ World er lavet i samarbejde med 'Warner Bros. Consumer Products'.

 

Denne artikel er skrevet ud fra redaktionens egen manifest og anmelderpolitik. Redaktionen var inviteret med til pressedækningen af åbningen, men har selv betalt for sæsonkort til Legoland.

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search