Aktiviteter udendørs

LEGOLAND er åben og klar til påskeferie

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Flere forlystelsesparker har nu taget 2021 sæsonen igang. Legoland er en af dem

I lørdags åbnede LEGOLAND porten til en ny sæson, og samtidig slog to af parkens overnatningssteder også dørene op, hvor der stadig er ledige værelser og campinghytter i påsken.

Under vores besøg tirsdag lige efter årets åbningsdag fandt vi en rolig forlystelsespark, hvor man kunne gå uden at være stresset med tilpas mængde mennesker og samtidig ikke et overstrengt forhold til afspritning af aktiviteter før man overhovedet var kommet ud af aktiviteten

Hvor skal vi rejse hen i påsken? Der er ikke mange lande, man kan rejse til i påskeferien, men i LEGOLAND åbnede portene i lørdags til en ny sæson, hvor en negativ coronatest sammen med billet eller Sæsonpas er det eneste, man skal vise for at komme ind i landet. 

Sneke view på det nye område MOVIE WORLD

De indendørs forlystelser bliver først åbnet den 21 maj, hvor man også har præmierer på det nye område Movie World. Men allerede nu har Legoland lavet en snake view på de nye udendørsforlystelser i Movie World området. 

Særligt vores autistbørn som vi havde med fandt den nye karussel særdeles underholdende, og den skulle prøves adskillige gange. Vi er sikker på at den bliver et stort hit, og man kunne ønske at LEGOLAND investerer i flere tilsvarende karusler.

Det nye område i Movie World teamet er godt indrettet - ikke så stort men alligevel meget interessant for både små og større børn. 

- Det er altid en fantastisk følelse at åbne portene og se forventningsfulde familier småløbe ind i LEGOLAND. Vi er klar til at give vores gæster et tiltrængt afbræk fra coronahverdagen, og vi glæder os rigtig meget til at byde mange danske børnefamilier velkommen både i LEGOLAND og på vores overnatningssteder i påsken, siger Christian Woller, direktør i LEGOLAND i en udsendt pressemeddelelse.

Velforberedte gæster

Som noget helt nyt i år skal alle fra 15 år medbringen en negativ coronatest, og det er ikke noget, der har givet problemer på årets første åbningsdag i LEGOLAND.

Allerede når man kommer ind på Legolands forplads møder man nogle kontrollører som lige tjekker op for coronatest, og kontrollen udføres med et smil. Inden i parken er der også godt tjek på de forskellige restriktioner og flere steder mødte jeres udsendte fra redaktionen på FERIEaktivitet.dk også ensrettet vejbaner, så man lige bliver husket på at man skal holde sig til den samme gangbane. 

- Det er gået rigtig godt. Vores gæster er velforberedte, og de har coronatesten klar, når de ankommer, så de kommer hurtigt ind i LEGOLAND, hvor vi alle sammen har glædet os rigtig meget til at se dem, siger Christian Woller.

Parken har nærmest overalt stillet spritstandere op så hvis man ønsker at spritte sine hænder er dette muligt, ligesom man bliver påmindet om at huske mundbind ved de fleste aktiviteter og ved toiletter og lignede steder.

Sidste år kunne jeres udsendte konstatere flere gange, at man dårligt kunne komme ud af en aktivitet, før medarbejderne var i gang med at spritte pågældende af eller at der var forskellige former for restriktioner hvor der kun var en begrænset antal personer som kunne prøve den enkelte aktivitet pr gang. Dette er nu ændret på flere, og vi følte det slet ikke stressende at benytte de forskellige aktiviteter i år, hvor vi var på besøg i parken. 

Når det ikke er denne her stress så gør det at man kan få en rigtig skøn og dejlig dag i LEGOLAND, som vi var en af de bedste dage vi har oplevet under de mange besøg vi har aflagt parken igennem årernes løb.

På LEGOLAND.dk kan man læse om alle de forskellige coronatiltag og finde svar på de fleste spørgsmål omkring coronarestriktionerne.

- Det er meget vigtigt for os, at det er en tryg og sikker oplevelse for vores gæster at besøge LEGOLAND, og derfor har vi mange tiltag på plads, som vi også har gode erfaringer med fra sidste år, siger Christian Woller. 

Noget af det, vi må vente lidt på endnu, er de indendørs forlystelser, som LEGOLAND er klar til at åbne den 21. maj sammen med årets store nyhed - The LEGO® MOVIE World. 

Vis-hensyn skal stadig bestilles

Sidste år blev det indført at vis-hensyn kort at disse armbånd som det egentlig er nu, skal bestilles via LEGOLAND.dk. Det skyldes at LEGOLAND kun har et begrænset antal VIS-HENSYN dagligt, og er for børn med autisme, angst eller ADHD, som har deres udfordringer med at kunne vente i kø.

På de fleste aktiviteter vil der være mulighed for at tage to ekstra med, men på de nye aktiviteter i MOVIE WORLD området vil det kun være for barnet med ledsagerarmbånd og dennes ledsager. 

 

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search