Aktiviteter udendørs

Husk at bestille Vis-hensyn hjemmefra når du besøger Legoland

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Redaktionen har været holdt endnu et stop i sommerlandet for at kikke på en af aktivitetsstederne. Denne gang er vi nået til Legoland

På rundturen i sommerlanddet er FERIEaktivitet.dk denne gang nået til Legoland, hvor vi kikker på hvordan er stedet nu efter alle de restriktioner som er udstedt af Sundhedsstyrelsen som følge af convid-19.

Ligesom mange andre sommeraktiviteter er Legoland ikke som det plejer i år. Mange af parkens spisesteder er slet ikke åben og på de steder der er åben serveres ikke længere buffet.

Legoland skulle også havde åbnet en stor ny afdeling med Legomovie men dette er blevet udskudt til 2021, grundet at man ikke kunne nå at få det hele færdigt som følge af coronanedlukningen i Danmark og flere andre steder i Europa.

Dagens besøg var planlagt af redaktionen til at vi skulle fejre vores testerbarn på, der denne dag kunne fejre sin 12-års fødselsdag.

Corona-tiltag

Hos Legoland har parken opsat båse mange steder for at lede gæster. Desuden er der også retningspile mange steder for at folk skal følge disse. 

Det samme gælder ved aktiviteter, at der er afstandsmarkater. Desværre så vi ikke mange, som overholdte disse anbefalinger. 

Vis-Hensyns-kort skal bestilles på nettet

Som noget nyt så kan man ikke længere komme ind i informationen uden at man har bestilt vis-hensynkort på forhånd via Legolands webside. 

Hvis du ikke har gjort dette på forhånd, så kan du ikke få udleveret et vis-hensynskort til den du har med som har behov for dette. 

Redaktionen bemærkede også da vi besøgte Legoland, at flere af aktiviteterne ikke længere er med i vis-hensynsordningen. Det drejer sig blandt andet om Polar express, Lego toppen og Ørnen. 

På disse aktiviteter skal man stå i den almindelige kø, hvilket også vores testerbørn gjorde som normalt har vis-hensyn. Pigen der fejrede sin fødselsdag mens hun var i parken, var det for hårdt at stå i den over timelange kø ved Polarexpress at hun følte at hun var ved at besvime. 

En af vores brugere, som redaktionen talte med i Parken, fortalte at grundet de nye regler, så havde dennes handicappede søn kun noget at prøve nogle få aktiviteter under dagens besøg, hvilket hun var ked af.

Vi havde tre testerbørn med i Legoland, og den ene havde glædet sig til at besøge Hunters House, men vær opmærksom på at dette er lukket i 2020, hvilket testerbarnet var meget ked af så der blev en mindre nedsmeltning af dette. 

Redaktionen anbefaler: Vi anbefaler at du bestiller vis-hensyns-armbånd på forhånd via Legolands webside, hvis du har behov for at dine gæster skal anvende dette i Legoland. Desuden vær forberedt på at der er flere aktiviteter, som ikke længere har vis-hensyns-ordning. Dette vil kunne afhjælpe flere nedsmeltninger, hvis man står i Legoland uden at kunne få vis-hensynskort hvis det ikke er bestilt på forhånd. 

Foto: Luba Media (C) 

 

Social & newsletter

© 2010-20 Ferieaktivitet.dk. All Rights Reserved.Design & Development by Ferieaktivitet

Search